IššūkiaiMitybos iššūkis

Pietums arba vėlyvai vakarienei – salotos su WAGYU jautiena

Gaminame pietums arba vėlyvai vakarienei – iššūkiui Lieknėjimo mėnuo su Rūta​! Nepamirškite PASIDALINTI ir PAKVIESTI prisijungti draugus!


Šią treniruotę remia Luxury Food EU, aukščiausios kokybės mėsą įsigyti Lietuvoje galite Euribija.

Luxury Food EU – tiekia aukščiausios kokybės mėsą iš viso pasaulio Jūsų stalui. Nuo Japoniškos Wagyu jautienos iki egzotiškojo pietų Afrikos zebro.

Euribija.lt – tiekia žuvį, jūros gėrybes bei ėriukų mėsą iš natūralia gamta garsėjančios Islandijos.


Australijo Wagyu Ribeye Steak BMS 3-5 (±225g)

Šie jaučiai yra 100% auginami be antibiotikų ir kitų cheminių medžiagų, 100% auginami be augimo hormonų ir genetiškai modifikuotų pašarų „GMO“. “Wagyu” jautienos riebalų lydymosi temperatūra 33 ° C ir yra 11 ° C žemesnė nei Europos valgomųjų veislių lydymosi temperatūra 44 ° C . Todėl ši mėsa tiesiog tirpsta burnoje. O mažesnė riebalų lydymosi temperatūra užtikrina sveikesnę jautieną su mažiau sočiųjų riebalų, ir ši “Wagyu” jautiena turi teigiamą poveikį cholesterolio kiekio mažinimui, kraujo lipidų ir širdies bei kraujagyslių sveikatai.Daug marmuringumo turinčioje Wagyu jautienos sudėtyje yra ypač didelis kiekis oleino rūgšties, Omega3 ir Omega 6. Tokiu būdu riebalai tampa sveikesniais, nes sotieji riebalai yra pakeičiami oleino ir kitų mononesočiųjų riebalų rūgštimis. Pensilvanijos valstybinis universitetas dar 2011 m. gruodžio mėn. Amerikos žurnale “Clinical Nutrition” paskelbė: “Tyrėjai padarė išvadą, kad valgymas mononesočiųjų riebalų rūgščių yra geriau jūsų širdžiai nei valgyti specialias dietas iš liesų produktų”.


➡️Iššūkio grupė Facebook tinkle: www.facebook.com/LieknekSuRuta
➡️Puslapis Facebook: www.facebook.com/TrenereDietologe
➡️Youtube kanalas: www.youtube.com/rutatrenere
➡️Instagram puslapis: www.instagram.com/ruta.beisyte
➡️Knyga, kurią galite įsigyti tiesiai iš manęs su parašu (rašykite asmeniškai): www.knygos.lt/lt/knygos/tobula-figura

Sporto ir mitybos programos, asmeninės treniruotės: info@trenere.com

Komerciniai pasiūlymai, renginiai: vadyba@trenere.com